Karl Lindell Success Story


ATT JOBBA PÅ CHALMERS REKRYTERING HAR HJÄLPT MIG ATT UTVECKLAS OCH ATT KNYTA VIKTIGA KONTAKTER FÖR FRAMTIDEN

Karls roll på Chalmers Rekrytering

Projektledare

Karls studieinriktning

Mekatronik

Karl Lindell har jobbat som projektledare hos oss sedan oktober 2016. Vi bad honom svara på några frågor kring hans arbetsroll och Chalmers Rekrytering.

Hur skulle du beskriva din arbetsroll?
– I min tjänst som projektledare ingår bland annat försäljning, gå på möten, förhandling, headhunting, intervjuer och mycket annat. Projekten som jag vanligtvis leder är rekryteringar eller bemanningar tillsammans med företag runt om i Göteborg.

Vad fick dig att söka till Chalmers Studentkår Rekrytering?
– Jag har tidigare suttit i en förening och saknade att engagera mig i något utöver mina studier. När jag fick reda på att Chalmers Rekrytering fanns så tyckte jag det verkade passa mig bra, då jag tycker det är kul att träffa andra människor och jag är intresserad av hur industrin ser ut. Dessutom har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra efter min examen, och detta jobb har gett mig en god inblick i vad en ingenjör kan syssla med!

Lämna en kommentar