VÅR ARBETSPROCESS

Hos oss arbetar ert företag nära en kompetent projektledare som själv studerar på Chalmers. Projektledaren har därför god insyn i Chalmers, och en unik förståelse för vad ni letar efter. Tillsammans med er kan vi sätta ramarna för ert behov, och på så sätt garantera att ni får den kompetens ni behöver. För att hitta rätt kandidater till ert uppdrag följer vi en väl anpassad arbetsprocess, som är kvalitetssäkrad av våra HR-specialister.

Vi levererar rekryteringsprocesser av hög kvalitet från start till mål. Oavsett om ni behöver hjälp med bemanning eller har bestämt er för att rekrytera via oss, hjälper vår kvalitetssäkrade arbetsprocess oss att hitta rätt chalmerist för jobbet. För bättre förståelse för vår process guidar vi er genom stegen nedan.

Kundkontakt

Vid ett första möte presenterar våra projektledare gärna Chalmers Studentkår Rekrytering som bolag och hur vi kan hjälpa er som företagare att finna kompetenta framtida medarbetare. Om det är någon specifik position som eftersöks är det fördelaktigt om detta nämns vid mötesbokingen då det gör att diskussionerna kan bli mer ingående.

Kartläggning

Alla företag har unik kultur och specifika krav på den personal som arbetar hos dem. Vi kartlägger dessa och skapar en profil som tillåter oss hitta precis rätt person!

Sökning

Då vi själva studerar på Chalmers vet vi allt om högskolan. För att nå ut till rätt personer på Chalmers vänder vi oss till rätt sektion och rätt utbildning. Vi använder oss även av våra unika kontaktnät för att kunna hitta de allra bästa studenterna. För att nå ut till massorna använder vi både våra egna samt de unika marknadsföringskanaler som vi har tillgång till på campus.

Intervju

När vi marknadsfört tjänsten väljer vi ut de sökanden som passar bäst och tar in dem för intervju. Intervjuerna genomförs av våra HR-specialister från Göteborgs universitet - detta för att kvalitetssäkra både kandidaterna och intervjugenomförandet.

Presentation

När vi genomfört alla intervjuer sammanställer vi vår bild av kandidaterna och väljer ut de allra bästa. Dessa skickar vi vidare till kunden i form av tydliga presentationer.

Företagspresentation

Det är nu upp till kunden att hålla egna intervjuer med kandidaterna. Den kunden finner bäst anställs senare hos dem. När detta är gjort är vårt arbete klart.

Uppföljning

För att garantera nöjda kunder och fungerande processer kontaktar vi alla kunder efter att ett projekt är genomfört för att få deras bedömning. Detta hjälper oss att ständigt utveckla vår process.

en_GBEnglish (UK)
en_USEnglish (United States) en_GBEnglish (UK)