TILL ER SOM VILL BREDDA ER KOMPETENS

Oavsett vilken typ av tjänst ni behöver tillsätta,
kan vi hjälpa er att hitta rätt chalmerist till rätt plats i rätt tid.

Alla behöver en chalmerist

Chalmers Studentkår Rekrytering är Sveriges största studentdrivna rekryterings- och bemanningsföretag. Hos oss arbetar drivna och engagerade studenter med stenkoll på Chalmers. Med vårt starka nätverk på campus kan vi erbjuda kompetenser från Chalmers samtliga sektioner och hjälpa er att hitta rätt i Chalmers alla utbildningar. Vi garanterar professionella projekt och förespråkar långsiktiga kundrelationer.

På Chalmers Studentkår Rekrytering är vi vår egen produkt. Vi har därför en unik förståelse för vad ni letar efter, men också för vad studenten vill ha. Och för våra projektledare är rätt person bara ett steg bort. Detta, i kombination med våra många år i rekryteringsbranschen, gör att vi på ett smidigt sätt kan kartlägga era behov. Tillsammans med våra HR-specialister garanterar vi en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Vi är vår egen produkt

Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess

VÅRT ERBJUDANDE

Bemanning

Behöver ni extrajobbare med ingenjörskompetens till er arbetsplats så har ni kommit helt rätt. Vi hjälper er att hitta studenter med rätt kompetens och med möjlighet att jobba extra vid sidan av sina studier. Vår bemanningstjänst är en flexibel lösning för både studenten och dig som kund - med goda möjligheter till anpassning efter just ert uppdrag.

Rekrytering

Vi är experter på Chalmers. Med vår unika tillgång till studenterna leder vi er rätt genom utbildningarna. Vi hjälper er att rekrytera rätt person med rätt utbildning och rätt kompetens. Tillsammans med vår HR-avdelning säkerställer vi att ni har tillräckligt med underlag för att ta det stora steget att nyanställa.

Examensarbete

Behöver ni lösa ett komplext problem i er verksamhet? Våra kandidaters examensarbeten håller en hög teknisk nivå, och är därför en unik möjlighet för ert företag att lyckas med ert projekt. Vi hjälper vi er att komma i kontakt med rätt institution och rätt student på rätt utbildningsprogram.

Annonsering

Vi kan även hjälpa företag annonsera sina tjänster till både studenter och alumner. Vi har flera olika kanaler för att hjälpa just ert företag. För mer information hör av er till annons@chalmersrekrytering.se eller gör en annonsförfrågan på Annonsering.

BEHÖVER NI NY KOMPETENS?

Kontakta oss genom formuläret nedan och beskriv dina behov så kommer vi kontakta dig inom kort och berätta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag hitta ny kompetens från ett av Sveriges bästa universitet; Chalmers.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
en_GBEnglish (UK)
en_USEnglish (United States) en_GBEnglish (UK)