TILL DIG SOM VILL STARTA DIN KARRIÄR

Oavsett vilken typ av tjänst du önskar får du genom oss meriterande
yrkeslivserfarenhet och ovärderliga kontakter med näringslivet.

Vi finns till för dig

Chalmers Studentkår Rekrytering är studentkårens eget rekryterings- och bemanningsföretag. Vårt jobb är alltså att se till så att du får rätt jobb. Vi fungerar som chalmeristens länk ut till arbetslivet, och kan med vårt breda kontaktnät inom ingenjörsbranschen se till att du får meriter som passar just ditt CV.

Till skillnad från andra rekryteringsföretag arbetar vi enbart mot ingenjörsbranschen. Dessutom är alla vi som jobbar på Chalmers Rekrytering själva studenter på antingen Chalmers eller Göteborgs universitet, och vi vet därför vilken yrkeslivserfarenhet som ger dig mervärde till dina studier.

 

Meriterande erfarenhet

Kontakt med näringslivet

Mervärde till studierna

VAD VI ERBJUDER DIG

Deltidsjobb

Hos oss kan du få kvalificerade deltidsjobb som ger dig rätt meriter till CV:t. Du kan jobba som lärarvikarie via vår vikariepool, internt hos oss på Chalmers Rekrytering eller hos några av våra spännande kunder.

Heltidsjobb

Under tiden du siktar mot examen fokuserar vi på att hitta ditt drömjobb. Vi kan redan idag erbjuda kvalificerade heltidsjobb till examinerande studenter från majoriteten av sektionerna på Chalmers.

Sommarjobb

Vi hjälper även dig som chalmerist att hitta kvalificerade sommarjobb som ger mervärde till studierna. Med hjälp av vår starka kundbas kan vi erbjuda meriterande sommarjobb till en mängd sektioner på Chalmers.

Exjobb

Under ditt sista år på Chalmers kan vi även hjälpa dig att hitta ett kvalificerat examensarbete. Examensarbetet är för många vägen ut till arbetslivet, och ett projekt som hjälper chalmerister att knyta viktiga kontakter inför kommande karriär.

...

Skaffa meriterande arbetslivserfarenhet!

...

Registrera dig

Genom att registrera dig kan vi lätt nå dig när vi har ett jobb som passar din profil.

Tips & råd

Läs mer om hur du kan vässa ditt CV och personliga brev, och hur du genomför anställningsintervjun på bästa sätt.

Bli lärarvikarie

Genom vår vikariepool erbjuder vi chalmerister en tjänst som lärarvikarie. Ett flexibelt och lärorikt de deltidsjobb för dig som vill föra vidare din kunskap!

en_GBEnglish (UK)
en_USEnglish (United States) en_GBEnglish (UK)