GUIDE TILL CV, PERSONLIGT BREV OCH INTERVJU

Har du tänkt söka jobb men har inget CV? Tycker du att det är svårt att veta vad du ska skriva i det personliga brevet? Eller är du kallad till intervju och behöver tips? Lugn, vår HR-avdelning guidar dig i de ädla konsterna att skriva CV, personligt brev samt intervjuteknik.

Ett bra och tydligt CV gör det möjligt för rekryteraren att förstå varför just du är rätt för jobbet. Du bör tänka på att CV:t ska vara lagom långt och anpassat efter tjänsten som du söker. Här kan du läsa om våra tips för hur du skriver ett perfekt CV.

Ett bra personligt brev ska fungera som ett komplement till ditt CV. I brevet bör du besvara frågor såsom hur du kom över den aktuella tjänsten, och vad det var som lockade dig till att söka. Här kan du läsa om våra tips för hur du skriver ett personligt brev som lyfter ditt CV.

Har du blivit kallad till intervju? Grattis! Detta är ett kvitto på att företaget är intresserad av dig. Vi ger dig våra bästa tips på vad du bör tänka på innan, under och efter en anställningsintervju. 

en_GBEnglish (UK)
en_USEnglish (United States) en_GBEnglish (UK)