LÄXHJÄLP

pexels-photo-40120

Coaching i studierna?

Chalmeristerna i vår vikariepool arbetar även med läxhjälp för privatpersoner. Varje enskild elev kan genom oss få individanpassad läxhjälp, där vi förmedlar kontakten mellan er som privatperson och en av våra anställda chalmerister. Upplägget kan se olika ut beroende på önskemål, och vi hjälper er gärna att lägga upp en terminsplan för att underlätta studierna.

Med vår breda kompetens kan vi bistå med kunskap inom de flesta ämnena, men är experter på matematik och naturvetenskapliga ämnen. Genom att förmedla läxhjälp hoppas vi kunna höja intresset för vidare studier och vara en inspirerande kraft.

Flexibilitet

Alla våra kunder får individuellt utformade studiescheman. Vi erbjuder både privatlektioner och grupplektioner. Våra kunder avgör vilket format som passar bäst för dem.

Kompetens

Vi genomför en gedigen rekryterings-process för att hitta de allra bästa studenterna. Alla våra medarbetare genomgår dessutom vår utbildning inom pedagogik innan de börjar arbeta med läxhjälp.

Plugg är vår profession

Samtliga medarbetare på Chalmers Vikariepool är universitetsstudenter. Vi vet vad som krävs för att lyckas med sina studier.

VÅRA PRISER

Vi har konkurrenskraftiga priser och fakturerar månadsvis. 

1 ELEV
(Vardagar)
från 320 kr per timme

1 ELEV
(Helger)
från 400 kr per timme

2 ELEVER
(Vardagar)

från 400 kr per timme

2 ELEVER
(Helger)
från 500 kr per timme

3 ELEVER
(Vardagar)
från 450 kr per timme

3 ELEVER
(Helger)
från 550 kr per timme

VILL NI HA LÄXHJÄLP?

Hör av dig till oss via vikariepool@chalmersrekrytering.se, eller via formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.