OM CHALMERS REKRYTERING

Vi är Sveriges största studentdrivna rekryteringsföretag

Chalmers Rekrytering är Chalmers Studentkårs eget rekryteringsföretag. Vi rekryterar och hyr ut chalmerister till företag i ingenjörsbranschen. Vi fungerar som chalmeristers länk ut i arbetslivet, då vi erbjuder meriterande arbetslivserfarenhet under och efter studierna.  

Sedan starten 2008 har vi hjälpt många studenter att ta nästa kliv i karriären - och många företag att hitta rätt chalmerist. Detta har vi gjort så pass bra att vi idag är Sveriges största studentdrivna rekryteringsföretag.

pexels-photo

Kort om oss

Vår verksamhet bygger på relationer. Vi drivs av och förmedlar kompetensen hos engagerade och ambitiösa chalmerister. Verksamheten bedrivs av studenter från både Chalmers och Göteborgs universitet. Vår styrka ligger i närheten till studenterna på Chalmers, tillsammans med förståelse och intresse för kundens verksamhet. Vi kallar oss rekryteringsfamiljen och andas en stor del entreprenörskap. Hos oss är alla relationer värdeskapande och alla idéer genomförbara.

MÅL OCH VISION

Vår vision är att Chalmers Studentkår Rekrytering ska vara en självklar partner inom rekryterings- och bemanningslösningar för både studenter och företag. Genom engagemang, utveckling och professionalism ska vi vara den naturliga vägen ut i arbetslivet för alla chalmerister.

Engagemang

I vår verksamhet får varje medarbetare testa på hur det är att driva företag. För att lyckas med det krävs en gedigen portion engagemang, vilket är den gemensamma faktorn för alla våra anställda. Organisationsklimatet är platt och beslutsvägarna korta, vilket gör att det bara är varje medarbetares ambitionsnivå som bestämmer hur insatt man vill bli i företagets olika delar. Vårt engagemang bidrar även till nöjda kunder som vill samarbeta med oss om och om igen.

Utveckling

Vi värdesätter varje medarbetares möjlighet till personlig utveckling. Vår ambition är att kunna erbjuda alla chalmerister erfarenheter och kunskaper de inte kan få med sig från sina studier. Vi vet att alla medarbetare har något att erbjuda, men också något att utveckla. Vår verksamhet är en utbildningsplattform där varje medarbetare erbjuds möjligheten att utmanas, få goda meriter och erfarenheter som ger mervärde till studierna.

Professionalism

Oavsett om du som kund önskar få hjälp med att hitta rätt tillskott till organisationen, eller om du som student önskar få hjälp med att knipa det där drömjobbet kan du alltid förvänta dig ett proffisionellt bemötande. Vi är noga med att spetsa öronen och förstå det där lilla extra som gör just er speciell. Tack vare ett nära samarbete med personalvetare kan vi verkligen garantera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Det bästa vi vet är dessutom att följa upp projekten för att få feedback kring hur vi kan utvecklas och bli ännu bättre.

Vilka är vi?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla oss anställda på Chalmers Rekrytering.

Success stories

Våra historier - våra success stories. Läs mer om tidigare rekryteringar, och vilken studentnytta de skapat.

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish