“ATT JOBBA PÅ CHALMERS REKRYTERING HAR HJÄLPT MIG ATT UTVECKLAS OCH ATT KNYTA VIKTIGA KONTAKTER FÖR FRAMTIDEN"

Karl började sin resa som projektledare hos oss i oktober 2016. Här kan du läsa Karls historia.

ladda ned (2)

Karls roll på Chalmers Rekrytering

Projektledare

Karls studieinriktning

Mekatronik

Karl Lindell har jobbat som projektledare hos oss sedan oktober 2016. Vi bad honom svara på några frågor kring hans arbetsroll och Chalmers Rekrytering.

Hur skulle du beskriva din arbetsroll?
- I min tjänst som projektledare ingår bland annat försäljning, gå på möten, förhandling, headhunting, intervjuer och mycket annat. Projekten som jag vanligtvis leder är rekryteringar eller bemanningar tillsammans med företag runt om i Göteborg.

Vad fick dig att söka till Chalmers Studentkår Rekrytering?
- Jag har tidigare suttit i en förening och saknade att engagera mig i något utöver mina studier. När jag fick reda på att Chalmers Rekrytering fanns så tyckte jag det verkade passa mig bra, då jag tycker det är kul att träffa andra människor och jag är intresserad av hur industrin ser ut. Dessutom har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra efter min examen, och detta jobb har gett mig en god inblick i vad en ingenjör kan syssla med!

Om du tänker på vad du har fått göra, vad har varit mest lärorikt?
- Att kommunicera med mer erfarna människor, både inom företaget men framförallt med människorna på de företagen som vi hjälper.

Vad är det bästa med din yrkesroll?
- Det bästa med mitt jobb är att det öppnar upp för möjligheten att knyta kontakter, samtidigt som man hjälper chalmerister att hitta jobb och företag att hitta ingenjörer. Och att det är kul förstås!

Om du jämför jobbet med dina studier, vad får du ut av jobbet som du inte annars får ut av dina studier?
- En massa kontakter med olika människor och många erfarenheter som kan hjälpa mig att ta mig vart jag vill i livet. Det går inte att lära sig i skolan.

Har du några tips till folk som vill göra samma sak som du?
- Att utföra någon form av kontaktgivande aktivitet tror jag har gett mig mycket. Att jobba på Chalmers Rekrytering har hjälpt mig att utvecklas som människa och knyta nyttiga kontaktar för framtiden!

Säg hej till Martin och Viktor

Martin och Viktor jobbade som VD respektive vice VD under verksamhetsåret 16/17. Läs om deras lärdomar här.

Säg hej till Julia

Julia började sin resa som kommunikationsansvarig hos oss i maj 2016. Här kan du läsa Julias historia. Läs mer om Julia här.

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish