Bli lärarvikarie – det perfekta extrajobbet för Chalmersstudenter!

Som vikarie får du dela med dig av dina vassaste ämneskunskaper till elever på olika grundskolor och gymnasier i Göteborg. Undervisa i ditt favoritämne, inom ett område du vill lära dig mer om eller något du nyligen fått uppfräschat på högskolan, i denna flexibla tjänsten väljer du alltid helt själv inom vad, och hur ofta, du är vikarie.

Tillsammans med Humly arbetar vi ständigt för att få ut fler Chalmersstudenter som studentvikarier och som anställd erbjuds du även löpande utbildningar i pedagogik och ledarskap för att kunna vidareutvecklas i lärarrollen på bästa sätt.

Ansökningsprocessen

Ansök

Ansök till tjänsten som studentvikarie genom att söka på ''Ansök idag'' knappen och registrera din ansökan. Efter detta blir du inbjuden till Humlys utbildningsplattform Loops.

Intervju

Du blir kontaktad av oss på Chalmers Rekrytering för en intervju där du kan presentera dig själv och få reda på mer om rollen som studentvikarie. Efter detta erbjuds du tjänsten som Studentvikarie hos Humly.

Appen

Efter intervjun blir du inbjuden att använda Humlys app. Det är sedan via appen du väljer när, var och hur du vill arbeta. Där finns allt från uppdrag som sträcker sig över en dag till längre lärarvikariat som sträcker sig över hela terminen.

Välj uppdrag

I appen syns alla lärarvikariat i din region och du kan filtrera efter dina önskemål. Utifrån dina val med ämnen, årskurser och tider får du förslag på uppdrag via pushnotiser. Välkommen ut i klassrummen!

Chalmers och Studentvikarie blue
sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish