TILL ER SOM BEHÖVER NY KOMPETENS I KLASSRUMMET

books-magazines-building-school

Alla behöver en chalmerist

Vi på Chalmers Rekrytering hyr ut chalmerister, med ett genuint intresse för studier och lärande, som vikarier. Chalmerister har goda ämneskunskaper, och därmed stor potential att inspirera till vidare studier - och kanske speciellt till ingenjörsyrket. För att uppnå maximal studentnytta riktar vi vår undervisande verksamhet främst mot högstadie- och gymnasieskolor.

Våra vikarier undervisar i ämnen de är intresserade av och brinner för. Detta gör att stor entusiasm sprids i klassrummet. Studenter från Chalmers är experter på matematik och naturvetenskaplig ämnen, men Chalmers breda programutbud gör att vi kan leverera vikarier inom de flesta ämnesområden.

För att eleverna ska få ut maximalt av sin tid i skolan utbildar vi alla våra vikarier i grundläggande pedagogik - vilket vi tror att de har stor nytta av i klassrummet.

Kompetenta vikarier

Alla våra vikarier studerar på Chalmers. Vi genomför en gedigen rekryteringsprocess för att hitta de allra bästa vikarierna. Alla vikarier har även genomgått vår utbildning inom pedagogik.

Prisvärt

Konkurrenskraftigt pris. Huvudsyftet med vår tjänst är att hjälpa Göteborgs skolor och att låta studenter få ett extrajobb. Därmed kan vi erbjuda höga löner och låga priser.

BEHÖVER ER SKOLA EN VIKARIE?

Hör av dig till oss via vikariepool@chalmersrekrytering.se, eller via formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.