TILL DIG SOM VILL UTVECKLA DINA LEDAREGENSKAPER I ETT KLASSRUM

startup-photos

Det perfekta extrajobbet

Som vikarie undervisar du i ämnen som du är intresserad av. Du får flexibla arbetstider, timlön enligt avtal och en unik möjlighet att utveckla både dig själv och andra. Undervisningen sker på grund- och gymnasieskolor i Göteborg. Utöver detta ges du också möjlighet att arbeta individuellt med personlig läxhjälp, där ett samarbete startas med en elev som vill utvecklas inom de ämnen där du är expert.

Som anställd hos oss erbjuds du en utbildning i pedagogik som du kommer ha nytta av i klassrummet – men förhoppningsvis också i ditt framtida arbetsliv. Du utformar själv din tjänst som vikarie genom att bestämma vilken nivå och vilka ämnen du vill undervisa i. Dessutom bestämmer du på egen hand dina arbetstider med hjälp av vårt bokningssystem. Väljer du dessutom att arbeta med läxhjälp kan du förlägga din arbetstid på eftermiddagar och kvällar.

VAD VI ERBJUDER DIG

En merit till ditt CV

Som vikarie får du ett givande extrajobb, där du skaffar dig arbetslivserfarenhet inom de tekniska ämnena som du kommer beröra i ditt framtida yrkesliv.

Flexibilitet

Tjänsten som vikarie är anpassad så att du på ett enkelt sätt ska kunna kombinera jobbet med studierna. Du fyller i de tider du kan arbeta i vårt bokningssystem, och dina arbetstider sätts därefter.

Utvecklingsmöjligheter

Att arbeta som vikarie ger dig stora möjligheter att utvecklas inom pedagogik och ledarskap – både genom den utbildning som vi erbjuder, men även i det dagliga arbetet.

Tjäna extra pengar

Att arbeta som vikarie innebär en fast timlön enligt avtal, som ger dig möjlighet att utöka din studentkassa.

VILL DU BLI VIKARIE?

Rekrytering av vikarier sker i omgångar. Klicka dig vidare till lediga jobb för att se ifall ansökan är öppen just nu. Du kan även skicka en spontanansökan till vikariepool@chalmersrekrytering.se– vi är alltid intresserade av engagerade och ambitiösa studenter!